Snelle betaling = Snelle levering! 

  • Betaling

De mogelijkheden die we aanbieden zijn iDeal, Paypal en Creditcard. Voor andere specifieke betalingsmogelijkheden kun je terecht bij onze gecontracteerde partners. Betaal je via iDeal dan is dit het meest versnelde proces om het pakket zo spoedig mogelijk te krijgen. Alle info over Paypal lees je hier.

  • Verzending

Na ontvangst van de betaling wordt je pakket verstuurd. Betaal je via je iDeal, dan zullen wij alles eraan doen dat je de artikelen binnen 2 werkdagen ontvangt.
Bij andere betalingen zal de levering 3-5 werkdagen duren. Wij werken dagelijks met onze partners om dit proces in de toekomst te versnellen!

  • Retour & garanties

Het retourbeleid verloopt via onze samenwerkende partners. De wettelijke termijn bestaat uit 30 dagen. Dit houd in dat je bij een online aankoop recht van ontbinding hebt tot 30 dagen na ontvangst.
Bekijk voor juistheid het retourbeleid van de desbetreffende partner. Dit geld ook voor alle garanties van de gekochte artikelen.

Uiteraard ontvang je altijd na betaling een bevestiging van je geplaatste order. Vervolgens ontvang je per mail op moment van verzending de track & trace-code om je pakket te volgen.
Bedankt voor jouw aankoop en wij wensen je langdurig plezier en leuke momenten toe!